Kroonluchter plaffondier zakkroonluchter kristallen ijzer brons koper goud kleurig prachtig la folie antiek industrie lamp Den Bosch 's-Hertogenbosch  bosche noord brabant noord-brabant oeteldonk stad winkel shop kopen in de buurt antieke franse kroonluchter kopen goude koren mooie bronzen kroonluchter
Kroonluchter 18
 
Antieke kroonluchter met bronzen korenharen, Frankrijk jaren 50.
Hoog 80 cm Diameter 35 cm                  
                              € 95,-                         
Naam
E-mail
Kroonluchter 18
Uw Berricht
Telefoon
Submit
In het pitoreske 's-Hertogenbosch bevind zich de prachtige oude antiek winkel van peter damen, LA FOLIE ANTIEK. Niet alleen is het pand mooi en is het een van de oudste nog staande panden van de stad, ook kunt u er binnen kennis maken met een unieke sfeer die nergens anders in Noord-Brabant, misschien wel nergens anders in het land te vinden is. LA FOLIE ANTIEK is geopend van 10 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag. En op zondag is de winkel open.
Naast al de verschillende mooie antieke objecten zoals: kroonluchters, spiegels, lampen, tafels etc. Biedt LA FOLIE ANTIEK's eigenaar peterdamen ook een gezellig café midden in de warme ambiance van de winkel.
Dus ook voor een lekkere kop koffie, thee of capuccino komt naar LA FOLIE ANTIEK.
 
Door de jaren heen heeft LA FOLIE ANTIEK zich regelmatig moeten aanpassen binnen de markt.
Het is nu eenmaal niet altijd even makkelijk geweest om antiek te verkopen. Maar een Antiekwinkel zoals LA FOLIE ANTIEK blijft altijd staan. De variatie in de producten en de warme unike atmosfeer die LA FOLIE ANTIEK tot de enige in zijn soort maken zorgen voor een ervaring waar u voor terug komt.
LA FOLIE ANTIEK is niet alleen uniek in zijn soort, ook trekt het regelmatig toeristen om te komen kijken naar het prachtige oude pant. Kom kijken bij LA FOLIE ANTIEK en ervaar de pracht van het pand, de sfeer en alle mooie spullen die ook van u kunnen zijn.

Kroonluchters den bosch? Kristallen kroonluchters, bronzen kroonluchters, ijzeren kroonluchters, zakkroonluchters. Bij LA FOLIE ANTIEK vindt u een groot assortiment van antieke kroonluchters, spiegels en meubels. Bent u op zoek naar een kroonluchter in Noord-Brabant? Bij LA FOLIE ANTIEK vindt u krooluchters in Den Bosch.
U kunt bij ons ook kroonluchters bestellen via de website lafolieantiek.com. Wij bezorgen de kroonluchter graag bij u thuis.

 
Kroonluchter plaffondier zakkroonluchter kristallen ijzer brons koper goud kleurig prachtig la folie antiek industrie lamp Den Bosch 's-Hertogenbosch  bosche noord brabant noord-brabant oeteldonk stad winkel shop kopen in de buurt antieke franse kroonluchter kopen