Beeld 9
Monnik. Houten beeld. 
Hoog 111 cm Breedt 37 cm Diep 18 cm                     € 1450,-
 
antiek monnikken standbeeld la folie antiek den bosch 's-hertogenbosch nederland antique monk vintage statue
Naam
E-mail
Beeld 9
Uw Berricht
Telefoon
Submit
In het pitoreske 's-Hertogenbosch bevind zich de prachtige oude antiek winkel van peter damen, LA FOLIE ANTIEK. Niet alleen is het pand mooi en is het een van de oudste nog staande panden van de stad, ook kunt u er binnen kennis maken met een unieke sfeer die nergens anders in Noord-Brabant, misschien wel nergens anders in het land te vinden is. LA FOLIE ANTIEK is geopend van 10 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds van dinsdag tot en met zaterdag. En op zondag is de winkel open.
Naast al de verschillende mooie antieke objecten zoals: kroonluchters, spiegels, lampen, tafels etc. Biedt LA FOLIE ANTIEK's eigenaar peterdamen ook een gezellig café midden in de warme ambiance van de winkel.
Dus ook voor een lekkere kop koffie, thee of capuccino komt naar LA FOLIE ANTIEK.
 
Door de jaren heen heeft LA FOLIE ANTIEK zich regelmatig moeten aanpassen binnen de markt.
Het is nu eenmaal niet altijd even makkelijk geweest om antiek te verkopen. Maar een Antiekwinkel zoals LA FOLIE ANTIEK blijft altijd staan. De variatie in de producten en de warme unike atmosfeer die LA FOLIE ANTIEK tot de enige in zijn soort maken zorgen voor een ervaring waar u voor terug komt.
LA FOLIE ANTIEK is niet alleen uniek in zijn soort, ook trekt het regelmatig toeristen om te komen kijken naar het prachtige oude pant. Kom kijken bij LA FOLIE ANTIEK en ervaar de pracht van het pand, de sfeer en alle mooie spullen die ook van u kunnen zijn.

Kroonluchters den bosch? Kristallen kroonluchters, bronzen kroonluchters, ijzeren kroonluchters, zakkroonluchters. Bij LA FOLIE ANTIEK vindt u een groot assortiment van antieke kroonluchters, spiegels en meubels. Bent u op zoek naar een kroonluchter in Noord-Brabant? Bij LA FOLIE ANTIEK vindt u krooluchters in Den Bosch.
U kunt bij ons ook kroonluchters bestellen via de website lafolieantiek.com. Wij bezorgen de kroonluchter graag bij u thuis.
 
Bij LA FOLIE ANTIEK vindt u heel veel mooie vintage.
Naast deze vintage kast bieden we ook vintage tafels, kroonluchters en industriele lampen.

 
antiek monnikken standbeeld la folie antiek den bosch 's-hertogenbosch nederland antique monk vintage statue
antiek monnikken standbeeld la folie antiek den bosch 's-hertogenbosch nederland antique monk vintage statue